200 gr. faina
200 gr. unt
70 gr. zahar pudra
2 oua un varf de cutit bicarbonat
1 lingurita vanilie
200 gr. dulceata acrisoara(caise, coacaze)
6 oua
250 gr. zahar
250 gr nuca macinata
Crema:
3 oua
150 gr. zahar
4 linguri cacao
4 linguri cafea(solubila)
200 gr. unt
Se freaca ouale cu zaharul, cafeaua si cacaua, apoi se lasa sa dea un clocot pe foc mic sau la bain-marie, amestecand continuu ca sa nu se prinda. Se lasa la racit si se amesteca apoi cu untul frecat spuma. Crema se toarna peste prajitura(oprional, se presara nuca de cocos) si se da la rece pana a doua zi, cand se taie in felii.
Suna bine...deci Mosul va gusta prajitura de asta delicioasa,asa e?!:))
RăspundețiȘtergereCraciun fericit!
Nu, Ana, pe asta a facut-o Ty pentru ultima zi de scoala(au sarbatorit si ei, Craciunul, un pic mai devreme).
RăspundețiȘtergere